Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vår unike posisjon i markedet gjør oss til en ledende aktør innen forsikring av bygninger mot skader forårsaket av fukt, råte, dyr og insekter. Hos oss vil du få muligheten til å arbeide i et dynamisk og fremtidsrettet miljø, hvor innovasjon og kvalitet står i fokus.

Som produktsjef hos Norsk Hussopp Forsikring får du en sentral rolle i å lede og videreutvikle driften av våre tjenester. Vi ser etter deg som er strategisk, løsningsorientert, og har en solid forståelse for både operasjonell og teknisk drift. Du vil ha ansvar for å sikre høy kvalitet og effektivitet i leveransen av våre tjenester, samt bidra til kontinuerlig forbedring og innovasjon.

  • Arbeidsgiver: Norsk Hussopp Forsikring
  • Stillingstittel: Produktsjef
  • Frist: Søknader behandles fortløpende
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Hos oss får du

Om arbeidsgiveren

Norsk Hussopp Forsikring er det eneste forsikringsselskap i Norge som er spesialister på toppforsikring av bygninger. Herunder skader som utvikler seg over tid forårsaket fukt, råte, dyr og insekter. Vi forsikrer 1,2 millioner boliger over hele landet, og er markedsledende innenfor denne typen forsikring. Vi er et kundeeid selskap med lang historie, god lønnsomhet og en sterk finansiell posisjon. Våre forsikringer dekker skader som ikke inngår i standard bygningsforsikringer, men som tilbys som en del av utvidet bygningsforsikring eller som en egen tilleggsdekning. Vi har salgssamarbeid med de fleste forsikringsselskapene i Norge i tillegg til egen direktedistribusjon. Vi er i en transformasjonsprosess hvor vi de kommende årene skal modernisere og utvikle selskapet videre, samtidig som vi tar vare på det unike fagmiljøet og posisjonen vi har.