Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Dokumentcontroller?

Oneco Infra søker etter Dokumentcontroller som skal gjennomføre arbeidet til beste for bedriftens og prosjektets økonomi, omdømme og mål.

Dokumentcontroller skal delta i kvalitetsarbeidet i hele prosjektets levetid og bidra til god oversikt over prosjektets overordnede prosesser som kalkyle/økonomi, fremdrift, endringsarbeid og andre nødvendige prosesser – alt etter prosjektets art.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som ansvarlig for systematisk ferdigstillelse av anlegg vil du ha en sentral rolle i å planlegge, tilrettelegge og administrere prosessene som sikrer nøyaktig og effektiv ferdigstillelse av prosjekter. Dine oppgaver inkluderer grundige kvalitetskontroller for å sikre at alle prosjekter oppfyller nødvendige standarder og spesifikasjoner.

Du vil samarbeide tett med prosjektledere, ingeniører og andre interessenter for å integrere ferdigstillelsesprosesser sømløst gjennom hele prosjektets livssyklus. Identifisering av muligheter for effektivisering og optimalisering av ferdigstillelsesprosesser vil også være en viktig del av din rolle, med målet om å redusere tid og ressursbruk. I tillegg vil du være ansvarlig for utarbeidelse og vedlikehold av nødvendig dokumentasjon knyttet til ferdigstillelse, inkludert utvikling av prosedyrer, retningslinjer og rapporter.

Oneco Infra holder til i Arendal. Denne stillingen er tiltenkt E1 Vannbehandlingsanlegget i Oslo Kommune i ca. 3 år.

 • Arbeidsgiver: Oneco Infra AS
 • Stillingstittel: Dokumentcontroller
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

Om arbeidsgiveren

Oneco Infra AS leverer prosjekter innen vei og jernbane, og omsetter for omtrent 300 millioner årlig. Hovedfokuset vårt er rehabilitering av tunneler som hovedentreprenør, men vi utfører også elektroprosjekt i samme segment som underentreprenør. Oneco Infra AS er ISO 9001/14001/45001 sertifisert og risiko og mulighetsstyring har høyt fokus. Vi har også kvalifiserte Breem Infrastructure (Ceequal) revisorer for gjennomføring av bærekraftige prosjekt.