Vil du jobbe som anleggsleder på landets største universitets- og forskningsbygg?

OneCo Elektro søker etter anleggsledere til Livsvitenskapsbygget i Oslo. Et av Norges største og mest komplekse bygg skal knytte vitenskaper tettere sammen og bidra til ny innsikt i hva liv, aldring og sykdom er.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Livsvitenskapsbygget er under bygging i Forskningsparken ved Blindern. Vi i OneCo er så heldige at vi er foretrukket leverandør innen elektro. De som deltar i prosjektet vil få innsikt og bidra til bruk av moderne teknologi, nye fremtidsrettede samarbeidsformer og metoder for prosjektgjennomføring.

Som anleggsleder vil du lede deler av prosjektet og dets ressurser slik at OneCo sitt kontraktsmessige ansvar og forpliktelser ivaretas på en tilfredsstillende måte. Du vil ha ansvar for at kvalitet, fremdrift, HMS og lønnsomhet blir ivaretatt. Du vil være vår representant overfor kunde for ditt ansvarsområde og vil ha en viktig rolle for å sikre kundetilfredshet.

Oppfølging av nærmeste medarbeidere på prosjekter skjer daglig, med fokus på mål og rapportering av eventuelle avvik innen økonomi, fremdrift og kvalitet. Ukentlige gjennomganger involverer prosjektledere, kontrollører, formenn og baser, samt befaringer av anlegg. Ansvar omfatter bestillinger, varebehov og varemottak, deltakelse i byggemøter, kommunikasjon og oppfølging av underentreprenører.

 

 • Arbeidsgiver: OneCo Elektro Øst Anleggsleder
 • Stillingstittel: Anleggsleder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø med nye arbeidsmetoder fremtidsrettet for bygge bransjen

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.