Vil du jobbe som prosjektleder på landets største universitets- og forskningsbygg?

OneCo Elektro søker etter prosjektledere til Livsvitenskapsbygget i Oslo. Et av Norges største og mest komplekse bygg skal knytte vitenskaper tettere sammen og bidra til ny innsikt i hva liv, aldring og sykdom er

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Livsvitenskapsbygget er under bygging i Forskningsparken ved Blindern. Vi i OneCo er så heldige at vi er foretrukket leverandør innen elektro. De som deltar i prosjektet vil få innsikt og bidra til bruk av moderne teknologi, nye fremtidsrettede samarbeidsformer og metoder for prosjektgjennomføring.

Prosjektleder er ansvarlig for at prosjektet gjennomføres i henhold til gjeldende avtaler, budsjetter, framdriftsplaner og kravspesifikasjoner. Det er Prosjektleder sitt ansvar at alle forhold som kan påvirke prosjektets økonomi, framdrift eller leveransens funksjonalitet varsles og avvik behandles når forholdet oppdages. Prosjektleder produksjon er ansvarlig for at arbeidet utføres på en sikker og profesjonell måte i henhold til selskapets krav til HMSK og gjeldende lover og forskrifter. Prosjektleder produksjon er ansvarlig for den daglige oppfølging av prosjektet og dets ressurser.

Arbeidsoppgavene omfatter daglig oppfølging av prosjektteamet med kontinuerlig rapportering, målsetting og avvikshåndtering. Det inkluderer jevnlige anleggsbefaringer og aktiv deltakelse i byggemøter, samt kommunikasjon og oppfølging av underleverandører. Månedsavslutning med rapportering og verdisetting, kvalitetssikring av dokumentasjon, og kommunikasjon med myndigheter, kunder og konsulenter er også sentrale ansvarsområder.

 • Arbeidsgiver: OneCo Elektro Øst Prosjektleder
 • Stillingstittel: Prosjektleder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø med nye arbeidsmetoder fremtidsrettet for bygge bransjen

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.