Stillingsbeskrivelse

Som vår nye fremdriftsplanlegger får du delta i kvalitetsarbeidet i hele prosjektets levetid og bidra til god oversikt over prosjektets overordnede prosesser som kalkyle/økonomi, fremdrift, endringsarbeid og andre nødvendige prosesser – alt etter prosjektets art.

OneCo Infra har hovedkontor i Arendal. Til å begynne med vil stillingen være tilknyttet E1 Vannbehandlingsprosjektet, med arbeidssted i Oslo de tre neste årene. Deretter vil det bli en kombinasjon av hjemmekontor, noe arbeid i Arendal og mulig også i tilknytning til nye prosjekt.

Våre ansatte skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning i konsernet. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

  • Arbeidsgiver: OneCo Infra
  • Stillingstittel: Fremdriftsplanlegger
  • Frist: 07.08.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Arendal/Oslo
  • Søk via Active People

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.