Stillingsbeskrivelse

Som vår HMS/Ytre Miljø ansvarlig på anlegg vil du ha ansvar for å planlegge og organisere HMS/Ytre Miljø arbeid i prosjektet i samarbeid med anleggs- og prosjektledelsen.

Hovedkontoret til Oneco Infra er i Arendal og vi søker primært etter nye kollegaer fra regionen. Arbeidet består av rotasjonsarbeid og arbeidstidsordning er primært 12/16 men andre rotasjoner som 12/9 eller 4/3 kan forekomme – alt etter prosjektets art. Våre ansatte skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen.

Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning i konsernet. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

  • Arbeidsgiver: OneCo Infra
  • Stillingstittel: HMS/Ytre miljø ansvarlig - anlegg
  • Frist: 07.08.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Arendal
  • Søk via Active People

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.