Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som HMS Ytre miljø ingeniør - anlegg?

OneCo Infra søker etter HMS Ytre miljø ingeniør ansvarlig på anlegg, med et sterkt ønske om å bidra til videreutvikling av fagfeltet i infrastruktur segmentet.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi søker en erfaren HMS/Ytre miljø koordinator til å lede og implementere HMS- og ytre miljøarbeid i våre prosjekter. I denne rollen vil du være ansvarlig for planlegging og organisering av HMS/Ytre miljøarbeid i prosjektene, i nært samarbeid med anleggs- og prosjektledelsen. Dine daglige oppgaver vil omfatte kontroll og oppfølging av HMS/Ytre miljøarbeid på anlegget, samt rådgivning til anleggsledelsen angående gjeldende lover, krav og retningslinjer.

Du vil ha ansvaret for søknadsprosesser mot offentlige instanser knyttet til ytre miljø, i samarbeid med HMS/Ytre miljø ledelsen. Videre vil du bidra aktivt til bedriftens risiko- og mulighetsstyring, samt delta i vernerunder sammen med byggherren.

Som en del av teamet vil du også bidra til erfaringsdeling og læring både internt i prosjektet og i bedriften generelt. Du vil spille en viktig rolle i å ivareta og styrke relasjonene til våre kunder, med fokus på å bidra til nye prosjektmuligheter. Vi ser etter en engasjert og proaktiv person som kan bidra til å sikre trygge og bærekraftige arbeidsmiljøer samtidig som vi opprettholder høye standarder for ytre miljøhensyn.

 • Arbeidsgiver: OneCo Infra HMS Ytre miljø ansvarlig
 • Stillingstittel: HMS/Ytre miljø ansvarlig – anlegg
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.