Vil du være med å møte Norges behov for infrastruktur som Prosjektingeniør elektro?

OneCo Infra søker etter prosjektingeniør elektro som kan styrke selskapet gjennom sin kompetanse og tekniske innsikt, med hovedfokus på vei/jernbane. Stillingen vil i tillegg ha en varierende andel av arbeid med tekniske fag i BIM modeller.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

OneCo Infra søker en erfaren prosjektingeniør elektro. Denne stillingen innebærer også en variert andel arbeid med tekniske fag i BIM-modeller. Stillingen rapporterer til Teknisk leder.

Som fagressurs med BIM-ansvar innenfor forretningsområdet, vil du være aktiv i valg av systemer og verktøy, gi førstelinje support for modellbrukere under montasje, utføre kvalitetskontroll av elektroteknisk utførelse i BIM-modeller, og håndtere revisjoner med påfølgende tekniske avklaringer. Du vil også delta i anbudsprosesser ved behov og hente ut relevant informasjon fra BIM-modellen for videre bruk.

I tillegg vil dine oppgaver inkludere planlegging og utførelse av arbeider i samarbeid med salg, prosjektleder, anleggsleder og driftsledere, prosjektering og dokumentasjon av elektrotekniske løsninger, samt utarbeidelse og håndtering av tekniske avklaringer og FDV-dokumentasjon.

Bli med på OneCo Infra og bidra til å forme fremtiden innen elektroteknisk prosjektering!

 • Arbeidsgiver: Oneco Infra AS - Teknisk BIM ingeniør
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Gode lønns- og forsikringsbetingelser

 • Et godt arbeidsmiljø

  100 herlige kolleger som alle brenner for et godt arbeidsmiljø.

 • God vekstmuligheter

  Varierende og spennende arbeidsoppgaver.

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.