Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Driftsleder?

Oneco Infra søker etter Driftsledere med elektrobakgrunn som kan styrke selskapet gjennom sin kompetanse og erfaring.

Prosjekt E1 er en av de største endringene innen infrastruktur i Oslo-området og OneCo er stolte samarbeidspartnere av sin del til prosjektet.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi søker erfarne og dedikert ledere med ekspertise innen anleggsbransjen til å fylle rollene som Driftsledere. I denne nøkkelrollen vil du ha overordnet ansvar for både byggeplassledelse og optimalisering av driftsaktiviteter. Dine ansvarsområder inkluderer byggeplassledelse, fremdriftsplanlegging, UE-kontroll, HMS/Ytre miljø, økonomi, og kvalitetsstyring. Du vil også samarbeide tett med interessenter som kunder, kommuner, næringslivet, og leverandører. I tillegg vil du lede ditt eget team, bidra til å skape en positiv teamkultur, og kontrollere kostnader i samarbeid med prosjektledelsen. Driftsplanlegging, teknisk kontroll, oppstartsmøter, arbeidsfordeling, samt deltakelse i byggemøter vil også være sentrale oppgaver.

Denne stillingen er rettet mot Oslo kommunes sitt E1 Vannbehandlingsprosjekt. Et spennende og komplekst prosjekt innen infrastruktur som er satt til tre år. OneCo Infra har sitt hovedkontor i Arendal og noen reiser dit på påregnes, men hovedsakelig vil du jobbe på plass i E1 i Oslo.

Hvis du har erfaring og kompetanse innen disse områdene og trives i et dynamisk arbeidsmiljø, oppfordrer vi deg til å melde interesse på denne spennende stillingen.

 • Arbeidsgiver: Oneco Infra AS
 • Stillingstittel: Driftsleder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

Om arbeidsgiveren

Oneco Infra AS leverer prosjekter innen vei og jernbane, og omsetter for omtrent 300 millioner årlig. Hovedfokuset vårt er rehabilitering av tunneler som hovedentreprenør, men vi utfører også elektroprosjekt i samme segment som underentreprenør. Oneco Infra AS er ISO 9001/14001/45001 sertifisert og risiko og mulighetsstyring har høyt fokus. Vi har også kvalifiserte Breem Infrastructure (Ceequal) revisorer for gjennomføring av bærekraftige prosjekt.