Vil du være med å møte Norges behov for infrastruktur som Prosjektingeniør elektro?

Oneco Infra søker etter prosjektingeniør elektro som kan styrke selskapet gjennom sin kompetanse og tekniske innsikt, med hovedfokus på vei/jernbane.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som Prosjektingeniør elektro vil du være ansvarlig for prosjektering, verifikasjon og dokumentasjon av elektrotekniske løsninger. Dette inkluderer utarbeidelse og håndtering av tekniske avklaringer, samt utarbeidelse av FDV-dokumentasjon for prosjekter.Vi søker en engasjert og kvalifisert kandidat som har kompetanse innen elektroteknikk og evnen til å levere nøyaktig dokumentasjon.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av å skape innovative elektrotekniske løsninger og har erfaring med FDV-dokumentasjon, oppfordrer vi deg til å melde din interesse.

Oneco Infra holder til i Arendal. Med mindre du bor i daglig kjøreavstand til kontoret, ser vi for oss en kombinasjon av hjemmekontor og kontordager i Arendal.

 • Arbeidsgiver: Oneco Infra AS - Teknisk ingeniør
 • Stillingstittel: Prosjektingeniør elektro
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.