Leder for prosjektingeniører, FDV og BIM arbeid

OneCo Infra søker etter leder for prosjektingeniører, FDV og BIM arbeider, som kan styrke selskapet gjennom sin kompetanse og tekniske innsikt, med hovedfokus på vei/jernbane. Stillingen vil i tillegg ha en varierende andel av arbeid med tekniske fag i BIM modeller.

 

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

I stillingen som leder for prosjektingeniører  vil du jobbe med prosjektkalkyler, kontroll av tillegg- og endringsarbeid, samt rapporteringer. Ansvarsområder inkluderer planlegging av systematisk ferdigstillelse av anlegg, utvikling og administrasjon av effektive ferdigstillelsesprosesser, og tett samarbeid med prosjektledere og ingeniører.

Du vil også identifisere muligheter for effektivisering, vedlikeholde nødvendig dokumentasjon, og håndtere BIM for produksjonsteamene. Andre oppgaver kan tilkomme ved behov.

OneCo Infra holder til i Arendal. Med mindre du bor i daglig kjøreavstand til kontoret, ser vi for oss en kombinasjon av hjemmekontor og kontordager i Arendal. Noe reise til anlegg må regnes med. De første 3 årene vil arbeidssted primært være i prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo Kommune.

 • Arbeidsgiver: OneCo
 • Stillingstittel: Leder for prosjektingeniører
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger.

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.