Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Planleggingsleder?

Oneco Infra søker etter Planleggingsleder som skal gjennomføre arbeidet til beste for bedriftens og prosjektets økonomi, omdømme og mål.

Planleggingsleder skal delta i kvalitetsarbeidet i hele prosjektets levetid og bidra til god oversikt over prosjektets overordnede prosesser som kalkyle/økonomi, fremdrift, endringsarbeid og andre nødvendige prosesser – alt etter prosjektets art.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som Prosjektleder for planlegging og fremdriftsstyring vil din rolle være avgjørende for vellykket gjennomføring av prosjekter. Du vil lede prosjektplanlegging og fremdriftsstyring, og spille en aktiv rolle i å forankre fremdriftsplaner i prosjektet. Risikostyring rundt prosjekters fremdriftsplaner og gjennomføringsstrategi vil være en nøkkeloppgave, i tillegg til aktiv deltakelse i prosjektenes anskaffelser og kontraktsoppfølging.

Du vil sikre at hensyn til plan, fremdriftsmåling og rapportering blir ivaretatt gjennom hele prosjektet, og at eventuelle endringer i kontrakten blir sømløst implementert i planlegging og fremdrift. Din rapporteringskompetanse vil være essensiell for å holde alle interessenter informert om prosjektets fremgang.

OneCo Infra holder til i Arendal. Med mindre du bor i daglig kjøreavstand til kontoret, ser vi for oss en kombinasjon av hjemmekontor og kontordager i Arendal. Noe reise til anlegg må regnes med. De første 3 årene vil arbeidssted primært være i prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo Kommune.

 • Arbeidsgiver: Oneco Infra AS
 • Stillingstittel: Planlegger, leder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

Om arbeidsgiveren

Oneco Infra AS leverer prosjekter innen vei og jernbane, og omsetter for omtrent 300 millioner årlig. Hovedfokuset vårt er rehabilitering av tunneler som hovedentreprenør, men vi utfører også elektroprosjekt i samme segment som underentreprenør. Oneco Infra AS er ISO 9001/14001/45001 sertifisert og risiko og mulighetsstyring har høyt fokus. Vi har også kvalifiserte Breem Infrastructure (Ceequal) revisorer for gjennomføring av bærekraftige prosjekt.