Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som SoMe ansvarlig i Østerås Bilsenter vil du få en unik mulighet til å være arkitekten bak vår digitale tilstedeværelse. Du vil være hjernen bak utviklingen og implementeringen av våre sosiale mediestrategier, og du vil kunne utfolde din kreative energi ved å produsere innhold som engasjerer og inspirerer vårt publikum.

Din rolle vil være avgjørende for å bygge og opprettholde et positivt forhold til våre kunder gjennom spennende kampanjer og relevant innhold. Som en del av vårt dynamiske team vil du ha muligheten til å holde deg oppdatert på de nyeste trendene innen sosiale medier, digitale plattformer, bilbransjen, og du vil være en sentral bidragsyter til å sikre at vårt innhold reflekterer selskapets unike merkevareidentitet og verdier.

Gjennom denne rollen vil du ikke bare forme vår digitale reise, men også oppleve personlig og profesjonell vekst i et stimulerende og støttende miljø.

  • Arbeidsgiver: Østerås Bilsenter
  • Stillingstittel: SoMe Ansvarlig / Innholdsprodusent
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Østerås

Om arbeidsgiveren

Østerås Bilsenter AS har vært autorisert Mazda forhandler siden 1992. På disse årene har vi opparbeidet oss solid kompetanse og erfaring, samt etablert oss som en tydelig aktør i vårt marked. Vårt bilsenter på Østerås er ett utstillingsvindu for Mazda. Hos oss vil du finne nær sagt alt hva Mazda har å tilby.