Er du vår nye tekniske selger?

Otovo leter etter flere personer som ønsker å bli med oss i å lede Europa inn i en ren, elektrifisert fremtid. Er du med på det?

Stillingsbeskrivelse

Form solenergirevolusjonen som en del av Otovo-teamet! Som Teknisk Selger får du ansvar for å bygge kunderelasjoner, tilby personlig veiledning og sikre suksess med våre solenergiløsninger.

Din rolle som ambassadør for Otovo vil forme kundenes vei mot energisuksess. Med fokus på utmerket service og tett oppfølging blir du en nøkkelaktør i et engasjerende samarbeid.

Er du en selvdrevet lagspiller med teknisk innsikt? Vil du bli en del av en fremadstormende miljøvennlig karriere? Da ønsker vi deg velkommen til Otovo-familien

  • Arbeidsgiver: Otovo ASA
  • Stillingstittel: Selger
  • Frist: 30.09.2023
  • Ansettelsesform: Fast
  • Hos oss får du

xcruiter_otovo

Om arbeidsgiveren

Otovo grunnlagt i Oslo i 2016 og vi er den ledende markedsplassen for solceller i Europa og har solgt og fullført tusenvis av solenergiprosjekter over hele kontinentet og er den enkleste måten for huseiere å få solcellepaneler på taket og batterier i hjemmet. Otovo er en markedsplass som organiserer et nettverk av hundrevis av lokale og høyt kvalifiserte solcelleinstallatører som vi nøye har gjennomgått. Vårt team består av ingeniører, programmerere og tekniske konsulenter lokalisert over hele Europa.