Prosjektleder og på utkikk etter spennende muligheter?

Polygon er stedet for deg som ser etter nye utfordringer, spennende oppdrag og gode utviklingsmuligheter.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi søker nå prosjektleder til vår avdeling i Oslo!

Vi ser etter deg som gjerne har erfaring som tømrer, byggmester, takstmann eller annen byggeteknisk erfaring. Det er viktig at du liker å jobbe med mennesker, takler en hektisk hverdag, er strukturert og vant til å bruke digitale verktøy. Du er ikke redd for å brette opp ermene og bidra ute i felten når det er behov for det.

For å lykkes i rollen med mange små og mellomstore prosjekter pågående samtidig, er det avgjørende at du liker å samhandle med andre, vet og kan delegere, trives godt med å kommunisere og forstår viktigheten med god planlegging.

Du vil som vår kollega få fullt utstyrt arbeidsbil i jobb og bli en del av i et godt og uformelt arbeidsmiljø.

 • Arbeidsgiver: Polygon AS - Prosjektleder
 • Stillingstittel: Prosjektleder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Fullt utstyrt arbeidsbil

  Hos oss får du tilgang til en fullt utstyrt arbeidsbil som gir deg den nødvendige mobiliteten og effektiviteten for å utføre oppdrag i Oslo-omegn.

 • Godt og uformelt arbeidsmiljø

  I Polygon kan du forvente å bli en del av et godt og uformelt arbeidsmiljø, der samarbeid og trivsel står i fokus. Vi verdsetter å skape en positiv atmosfære der alle føler seg velkomne og respektert.

 • Gode utviklingsmuligheter

  Her blir du en del av et selskap som prioriterer kontinuerlig utvikling og vekst. Vi tilbyr opplæringsprogrammer, workshops og muligheter for faglig utvikling, slik at du kan utvide dine ferdigheter og karrieremuligheter.

Om arbeidsgiveren

Polygon AS er en del av Polygon Group, som er den globale eksperten innen skadebegrensning. Vi forebygger, kontrollerer og begrenser effekten av vann, brann og klima. Vi tilbyr både standardiserte og skreddersydde løsninger innen skadebegrensning til en rekke ulike kundetyper – fra privatpersoner til store private og offentlige selskape