Stillingsbeskrivelse

Som kuldetekniker vil du ha ansvar for vedlikehold og reparasjon av kuldeanlegg, sikre pålitelige og effektive løsninger for våre kunder, hovedsakelig ute hos kunder på det sentrale Østlandet. Arbeidet inkluderer service, reparasjon og forebyggende vedlikehold av kuldeanlegg til storkjøkken, håndtering av ulike anlegg, og bistand ved oppstart og sertifisering av nye anlegg.

Dine ansvarsområder omfatter vedlikehold, reparasjon, feilsøking, overholdelse av sikkerhetsforskrifter, kundekommunikasjon og dokumentasjon.

Kvalifikasjoner som kreves er fagbrev som kuldetekniker eller tilsvarende utdanning, erfaring med installasjon og vedlikehold av kuldeanlegg, problemløsningsferdigheter, og førerkort klasse B. Erfaring med miljøvennlige løsninger er en fordel. Din ekspertise vil bidra til å opprettholde vår posisjon som en pålitelig leverandør og sikre effektiv prosjektgjennomføring.

  • Arbeidsgiver: ProRef AS
  • Stillingstittel: Kuldetekniker
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

ProRef AS ble etablert av Kjell Gulbrandsen i 1991 under navnet Norpe Kulde AS. I 2003 ble navnet endret til ProRef AS og året etter fusjonerte selskapet med Finsam Kulde AS. Vi holder nå til i moderne og effektive lokaler i Rælingen, Viken. I 2016 ble driften og eierskapet av ProRef AS tatt over av Simen Larssen og Tommy Sonne Schatten som har 25 års erfaring innad i firma. Vi er totalt 9 ansatte som har forskjellige arbeidsoppgaver som omhandler anbud, prosjektledelse, service og montasje. Produktene og tjenestene våre leverer vi til områdene Hedmark, Oppland, Ullensaker, Romerike, Oslo, Drammen, Østfold og Vestfold.