Vil du være med å møte Norges behov for infrastruktur som Prosjektcontroller?

OneCo Infra søker etter prosjektcontroller som skal gjennomføre arbeidet til beste for bedriftens og prosjektets økonomi, omdømme og mål.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Prosjektcontrolleren vil utføre arbeid til fordel for bedriftens og prosjektets økonomi, omdømme og mål. Gjennom å delta i kvalitetsarbeidet gjennom hele prosjektets levetid, vil vedkommende bidra til en grundig oversikt over prosjektets overordnede prosesser, inkludert kalkyle/økonomi, fremdrift, endringsarbeid og andre nødvendige prosesser i tråd med prosjektets art.

Hovedoppgavene inkluderer arbeid med prosjektkalkyler, kontroll med tillegg- og endringsarbeid, samt rapportering. Stillingen kan også involvere sporadiske oppgaver ved behov.

Bli med på å sikre suksess i prosjekter og bidra til en effektiv økonomisk styring!

 • Arbeidsgiver: Oneco Infra AS - Prosjektcontroller Arendal
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Gode lønns- og forsikringsbetingelser

 • Et godt arbeidsmiljø

  100 herlige kolleger som alle brenner for et godt arbeidsmiljø.

 • God vekstmuligheter

  Varierende og spennende arbeidsoppgaver.

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.