Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som RIE hos oss vil du levere solide ingeniørtjenester og prosjektledelse med kompetanse og kjenne eierskap for oppdrag som skal dekke de behovene våre kunder har.

Prosjekteringsfasen er en kreativ og viktig prosess der vi sammen med teamet og kundene våre legger grunnlaget for et vellykket prosjekt. Vi trenger deg som brenner for å bruke faget til å rendyrke rådgiverrollen og jobbe med sammensatte prosjekter med fokus på bærekraft. Bærekraft er viktig for oss. Sammen har vi vært gjennom en større bevisstgjøring her og når vi prater bærekraft så mener vi det!

Vi søker deg med relevant utdanning og erfaring innen ingeniørfaget og DAK-programmer som Revit, samt bred IT-kompetanse. Du bør være ansvarsfull og ambisiøs med evnen til å løse utfordringer og trives med å jobbe fra tidlig fase. Norskkunnskaper er nødvendige, og du bør verdsette et lærings- og kunnskapsdelt miljø samt være omsorgsfull overfor teamet og kundene.

  • Arbeidsgiver: Prosjektil - RIE
  • Stillingstittel: Rådgivende Ingeniør Elektro
  • Frist: Fortløpende
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Stavanger
  • Søk via Zelekt

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Prosjektil er en ledende regional totalleverandør av rådgivningstjenester innen bygg og anlegg, vi retter blikket fremover på vegne av oppdragsgivere.  Blant tjeneste vi tilbyr våre kunder er rådgiving innen ingeniørtjenester, projektledelse, analyser og rapporter. Vi leverer til både private og offentlige oppdragsgivere. Våre ansatte er unike og i Prosjektil skal alle være med å prege arbeidsdagen med sin særegenhet. Dette skaper trivsel, faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø. Vår visjon er at vi skal gjøre byggebransjen bedre og vi skal levere planer som virker, og bidrar til bedre balanse mellom pris, kvalitet og bærekraft. Prosjektil er en liten organisasjon i vekst som jobber med spennende prosjekter!