Er du PwC sin nye Bid Manager?

I Tilbudshuben får du jobbe med varierte oppgaver og et mangfold av eksperter.

Stillingsbeskrivelse

Hos oss blir du en del av et stort og spennende fagmiljø med over 2400 kollegaer på tvers av lokasjoner og fagområder. Med komplekse, varierte arbeidsoppgaver vil ingen dager være like, men støtten, tryggheten og utviklingen i PwC er konstant. Nå søker vi en ny medarbeider til vår innovative og fremtidsrettede avdeling, Tilbudshuben.

Tilbudshuben er en ung avdeling i konstant utvikling. Sammen med kollegaer i alle regioner jobber vi for å vinne enda flere tilbud og etterlate et minneverdig inntrykk hos alle kunder. Tilbudshuben støtter alle tjenesteområdene i PwC og er involvert i viktige og varierte prosesser.

Vi ser etter deg som er en dyktig prosessleder med et kommersielt mindset. Du har helst 3-5 års relevant erfaring, er strukturert, evner å se muligheter og er en god relasjonsbygger. Du er tillitvekkende og pålitelig, har en sterk gjennomføringsevne og fungerer godt som en selvstendig og trygg rådgiver. Din tilpasningsdyktighet gjør deg i stand til å håndtere ulike prosesser på en effektiv måte. Det er ikke et krav at du har skrevet tilbud tidligere, men vi verdsetter erfaring og kompetanse som bidrar til vår videre suksess.

  • Arbeidsgiver: PwC AS
  • Stillingstittel: Bid Manager
  • Frist: 20.08.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Hos oss får du

Arbeidsoppgaver

I din rolle vil du styre tilbudsprosesser fra start til slutt, sørge for en sammenhengende rød tråd gjennom hele tilbudet, og tydelig fremheve vårt verdiforslag. Du vil arbeide i tverrfaglige team for å sikre levering av høykvalitetstilbud, og sikre godt samarbeid mellom alle involverte parter. Videre vil du fungere som en intern strategisk rådgiver for salgs- og relasjonsskapende aktiviteter. Du vil også spille en nøkkelrolle i den kommersielle oppgraderingen og videreutviklingen av våre selvbetjeningsløsninger.

Om arbeidsgiveren

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerkompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.