Vil du være med å forme fremtiden for landbruk og vekst?

Felleskjøpet søker Salgssjef for Divisjon landbruk på Østlandet Sør med ansvar for salg av kraftfôr til drøvtyggere, plantekultur og korn. Salgssjefen vil lede et team på 10 salgs- og fagkonsulenter og salgs- og fagrådgivere

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som Salgssjef har du ansvar for budsjett- og personalstyring innenfor salgsressursene i din enhet. Du leder, veileder og utvikler ditt team, skaper en positiv atmosfære, og sørger for faglig og digital kompetanseutvikling. Du vil delegere, målsette og gjennomføre salgsledelse i tråd med definerte oppfølgingsstrukturer.

I denne stillingen vil du lede videreutviklingen av salget på Østlandet Sør, og bidra til at Divisjon landbruk øker markedsandelene og når de strategiske og operative målene.

Ditt fokus er å opprettholde og styrke vår markedsposisjon i Divisjon landbruk gjennom nødvendige tiltak og forbedringstiltak. Din rolle innebærer også å lede, motivere og bistå i aktiviteter rettet mot kunder og forbindelser i din region.

Hvis du er en engasjert leder med erfaring fra landbruket og et ønske om å påvirke resultatene, ser vi frem til å høre fra deg.

 • Arbeidsgiver: Felleskjøpet Agri SA
 • Stillingstittel: Salgssjef for Kraftfôr til Drøvtyggere
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Et godt arbeidsmiljø

  Spennende arbeidsoppgaver i en bransje i utvikling

 • Gode betingelser

  Konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger

 • Gode karrieremuligheter

  Du får arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter! Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge - i dag og i fremtiden.