Stillingsbeskrivelse

Som HQ Sales Representative på porteføljesalg vil du arbeide med salg av våre boligalarmer rettet mot privatmarkedet. Rollen gir mulighet til å delta i gøyale konkurranser og spennende eventer som gjør arbeidsdagen både morsom og motiverende.

Du vil ha kontakt med kunder som skal flytte til ny bolig, overtakelse av eksisterende kundeforhold eller kunder som av ulike årsaker ønsker å forlate kundeforholdet. Din primære oppgave er å lytte til kundens ønsker og behov, samtidig som du presenterer våre produkter og tjenester på en profesjonell og pålitelig måte.

Vi tilbyr månedlige salgsutfordringer og teambaserte konkurranser, workshops og salgstrening samt større sosiale arrangementer som Sector Alarm Awards og sommerfest. Vi verdsetter et godt arbeidsmiljø og har stor takhøyde med plass til både prestasjon og glede.

  • Arbeidsgiver: Sector Alarm
  • Stillingstittel: HQ Sales Representative
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Sector Alarm er en av Europas ledende leverandører av sikkerhet, og har mer enn 650 000 fornøyde og trygge kunder i Europa. I over 28 år har vi levert sikkerhet til våre kunder gjennom å tilby alarmløsninger med svært høy kvalitet for private hjem og bedrifter med utmerket kundeservice, noe som fremgår av vår kundetilfredshet på 95%.