Client Solution Specialist

Nå får du muligheten til å lede løsningssalg og utvikle skreddersydde klientløsninger for en av Europas ledende leverandører av førsteklasses kaffe og innovative matløsninger.

Stillingsbeskrivelse

Vi søker en engasjert og dedikert Client Solution Specialist som vil være ansvarlig for løsningssalg og utvikling av skreddersydde klientløsninger hos en ledende leverandør av førsteklasses kaffe og innovative matløsninger i Europa.

Du vil ha ansvaret for hele salgsprosessen, fra forberedelse til implementering av kontrakter, og vil jobbe med et bredt spekter av kunder. Vi ser etter en resultatorientert person med sterke mellommenneskelige ferdigheter og evnen til å bygge langsiktige relasjoner.

Hvis du er klar for en spennende utfordring og ønsker å være en del av vårt team, ser vi frem til å motta søknaden din.

 • Arbeidsgiver: Selecta Oslo
 • Frist: 31.07.2023
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Utviklingsmuligheter

  Vi tilbyr en stimulerende arbeidskultur som gir deg muligheten til å vokse både personlig og profesjonelt, med støtte, opplæring og muligheter for karriereutvikling.

 • Kvalitetsprodukter

  Vi er stolte av å være en ledende leverandør av førsteklasses kaffe og innovative matløsninger, og vi sikrer at du får jobbe med produkter av høy kvalitet som skaper verdi for kundene våre.

 • Teamarbeid og fellesskap

  Vi legger vekt på et godt arbeidsmiljø, hvor samarbeid og fellesskap er sentrale verdier, og hvor du vil bli en del av et sterkt og støttende team som arbeider mot felles mål.

Om arbeidsgiveren

Selecta er markedsledende i Norge og Europa innenfor mat og drikke til private- og offentlige selskaper. Fra innovative vendingskonsepter med mat-, drikke og kaffe til konseptet We Proudly Serve Starbucks til bedrifter og skoler. Fra kaffekonsepter for restauranter og hoteller til selvbetjeningsløsninger hos private- og offentlige selskaper. Totalt opererer Selecta 452 000 salgspunkter i 14 land, og serverer over 10 millioner mennesker mat- og drikke hver dag. Som markedsledende i Norge har Selecta 16 kontorer og 15000 kaffe- og vannmaskiner ute i markedet. Øverst i Selectas kaffesatsning står vårt konsept; Starbucks On The Go - Verdens største merkevare innenfor kaffe! Med nesten 30 års erfaring i Norge tilbyr Selecta løsninger med høy kvalitet innenfor en rekke serviceområder.