Stillingsbeskrivelse

Som leder for aktiviteter i Sirdal Fjellpark, inviterer vi deg til å bli en del av vårt dynamiske team i et av Norges mest spektakulære naturområder. Vår fjellpark er en magnet for naturglade mennesker året rundt, og vi er stolte av å tilby en rekke aktiviteter som beriker både kropp og sjel. Fra snødekte bakker og skiturer om vinteren til fjellturer og adrenalinpumpende aktiviteter om sommeren, er Sirdal Fjellpark stedet hvor eventyr møtes og minner skapes.

Ditt nye eventyr begynner her – som leder for kundeopplevelser i Sirdal Fjellpark. Forestill deg en arbeidsdag hvor du kan ta en skitur som et friskt avbrekk eller utfordre deg selv i klatreparken etter en vellykket gjennomført event. Dette er ikke bare en jobb; det er en livsstil.

Vi ser etter deg som vil lede veien for uforglemmelige kundeopplevelser. Med vårt løfte til kundene, «Vi tar deg og naturen på alvor, og skal gjøre alt vi kan for at du får en kjekk opplevelse hos oss,» søker vi en leder som kan bringe dette løftet til live hver eneste dag.

  • Arbeidsgiver: Sirdal Fjellpark
  • Stillingstittel: Leder kundeopplevelser
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Sirdal Fjellpark
  • Søk via Zelekt

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Sirdal Fjellpark ligger i vakre Sirdal, en liten kommune ca. 1,5 time fra Stavanger. Vi er en helårsdestinasjon og tilbyr ulike aktiviteter. Om vinteren er fokuset ski og snø, om sommeren inviterer vi til klatrepark, mountain carts, juving, badeland, frisbeegolf og fjellturer. Vi er omgitt av vakker, inspirerende natur med frisk fjelluft. Vi holder til i nærheten av de kjente turmålene Kjerag og Preikestolen. Grunnstammen i laget er 13 dedikerte helårsansatte. Gjennom året får disse flinke og gode medarbeiderne, hjelp av 80 deltids- og sesongansatte. Alle våre medarbeidere en super innsats for å ta vare på gjestene som besøker oss.