Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som Banemontør i Sporveien vil du arbeide aktivt med vedlikehold og reparasjoner for å sikre trygg og pålitelig drift av trikk- og T-baneinfrastrukturen. Diagnostisere tekniske feil for å forebygge uforutsette hendelser. Delta i skinnegangarbeid og større infrastrukturprosjekter. Sikre overholdelse av sikkerhetsstandarder og kvalitetskrav. Opprettholde nøyaktig dokumentasjon av utført arbeid.

Hvis du er selvstendig, initiativrik og løsningsorientert, samt i god fysisk form og villig til å arbeide utendørs under ulike værforhold, kan Sporveien tilby spennende prosjekter, og en mulighet til å bidra til et bærekraftig kollektivtilbud i Oslo-regionen.

 • Arbeidsgiver: Sporveien AS
 • Stillingstittel: Banemontør
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Trygghet og stabilitet

  Vi legger stor vekt på trygghet og forutsigbarhet, og som tekniker hos oss kan du forvente en stabil arbeidssituasjon med gode arbeidsvilkår og langvarige karrieremuligheter

 • Jobbe med topp moderne utstyr

  Med bransjens råeste maskinpark vil arbeide gå lettere og du kan se frem til en arbeidsdag med topp moderne utstyr

 • Utviklingsmuligheter

  Om du ønsker å utvikle deg til å bli banefører eller ta fagbrev som voksen har sporveien gode ordninger for deg. Meld interesse i dag for å få vite mer om mulighetene

Om arbeidsgiveren

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. I datterselskapene Sporveien Trikken, Sporveien T-banen og Unibuss ble det i 2022 gjennomført 217 millioner enkeltreiser. Sporveiens avdeling for Infrastruktur og prosjekter har ansvaret for å vedlikeholde, bygge og forvalte konsernets eiendommer og infrastruktur for T-bane og trikk - herunder stasjoner, tuneller, bygninger og skinnegang. Enheten har 360 medarbeidere fordelt på lokasjonene Tøyen, Etterstad, Holtet og Majorstuen i Oslo. I løpet av 2022 både ferdigstilte og bidro enheten i flere av de store prosjektene som skal utvide kapasiteten i kollektivtrafikken i Oslo og Viken. Enheten har høy aktivitet og står overfor store og spennende oppgaver som skal gjøre kollektivtilbudet i hovedstadsområdet attraktivt for de reisende. Vedlikehold og drift av infrastrukturen skal opprettholdes samtidig som behovet for investeringer i ny og utbedret infrastruktur øker betydelig.