Tekniker og på utkikk etter nye utfordringer?

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser og søker etter en fremoverlent tekniker til vårt team.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Til vårt mekaniske verksted for skinnegående arbeidsmaskiner på Etterstad søker vi nå en dyktig tekniker.  Stillingen innebærer deltagelse i vårt vedlikeholdsprogram på gule maskiner som inkluderer skinnegående arbeidsmaskiner (SAM), hengere, anleggsmaskiner, aggregater og annet tilhørende utstyr.  Vi har behov for en Maskinteknikker med fagbrev eller teknisk fagskole og minimum 3 års erfaring fra drift og vedlikehold av tunge arbeidsmaskiner.

Du burde ha kjennskap til tyngre kjøretøy samt dieselmotorer og hydrauliske systemer, alternativt er det også svært aktuelt med kompetanse innen elektriske systemer f.eks. togelektriker.  Den riktige kandidaten jobber under strenge sikkerhetskrav og kan jobbe på en selvstendig og ryddig måte innenfor teamet.  Kandidaten kan anvende data i arbeidshverdagen til bl.a. vedlikeholdsplanlegging og feilsøking.

 • Arbeidsgiver: Sporveien AS
 • Stillingstittel: Tekniker
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Trygghet og forutsigbarhet

  Vi legger stor vekt på trygghet og forutsigbarhet, og som tekniker hos oss kan du forvente en stabil arbeidssituasjon med gode arbeidsvilkår og langvarige karrieremuligheter

 • Gode lønnsbetingelser

  Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser som anerkjenner din kompetanse og erfaring som tekniker, og legger vekt på å belønne hardt arbeid og dedikasjon.

Om arbeidsgiveren

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. I datterselskapene Sporveien Trikken, Sporveien T-banen og Unibuss ble det i 2022 gjennomført 217 millioner enkeltreiser. Sporveiens avdeling for Infrastruktur og prosjekter har ansvaret for å vedlikeholde, bygge og forvalte konsernets eiendommer og infrastruktur for T-bane og trikk - herunder stasjoner, tuneller, bygninger og skinnegang. Enheten har 360 medarbeidere fordelt på lokasjonene Tøyen, Etterstad, Holtet og Majorstuen i Oslo. I løpet av 2022 både ferdigstilte og bidro enheten i flere av de store prosjektene som skal utvide kapasiteten i kollektivtrafikken i Oslo og Viken. Enheten har høy aktivitet og står overfor store og spennende oppgaver som skal gjøre kollektivtilbudet i hovedstadsområdet attraktivt for de reisende. Vedlikehold og drift av infrastrukturen skal opprettholdes samtidig som behovet for investeringer i ny og utbedret infrastruktur øker betydelig.