Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Visste du at Sporveien blir de første i verden til å styre T-banen over mobilnettet? 

Digitaliseringen av Sporveien skyter fremover i en rekordfart, noe som skaper nye og spennende arena for våre ansatte. Som Signalmontør hos oss vil du bli med på det digitale eventyret i tiden fremover. Som signalmontør i Sporveien vil du spille en nøkkelrolle i å opprettholde og modernisere infrastrukturen for T-bane og trikk i Oslo. Du vil være en sentral aktør i implementeringen av avansert teknologi, inkludert deltakelse i banebrytende prosjekter som CBTC, som digitaliserer kommunikasjonen mellom togene.

Hos oss vil du få en stabil og fremtidsretta jobb, med fast oppmøtested Etterstad i Oslo.

Du vil bli del av en avdeling som jobber tett sammen. Det er et ungt arbeidsmiljø. Ledelsen er opptatt av rettferdighet, at alle skal med, og at man skal glede seg til å gå på jobb!

I denne dynamiske rollen vil du utføre drifts- og vedlikeholdsoppgaver på ulike anleggstyper, bidra til akutt feilretting, dokumentere arbeidet grundig og aktivt oppsøke ny kunnskap innen signalteknologi.

Som en del av vårt dedikerte team vil du være med på å forme fremtidens kollektivtilbud i hovedstadsområdet, og samtidig nyte goder som et solid arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og muligheter for personlig og faglig utvikling.

 

 • Arbeidsgiver: Sporveien AS
 • Stillingstittel: Signalmontør
 • Frist: Løpende
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Trygghet og stabilitet

  Vi tilbyr en trygg og fremtidsrettet jobb i et selskap med en viktig samfunnsrolle. Med fast oppmøtested i Oslo og en solid økonomisk plattform kan du se frem til en langsiktig karriere innen kollektivtransportsektoren.

 • Faglig utvikling

  Vi investerer i våre ansattes kompetanse, og som signalmontør vil du være en del av et team som stadig utforsker nye teknologier. Med spennende prosjekter som CBTC i horisonten, gir vi deg muligheten til å utvide dine ferdigheter og være i frontlinjen av teknologisk innovasjon.

 • Et inkluderende arbeidsmiljø

  Vi verdsetter mangfold, trivsel og samarbeid. Hos Sporveien blir du en del av et sosialt miljø der kollegaene dine blir både din støtte og vennegjeng. Vi legger vekt på rettferdighet, inkludering og et positivt arbeidsklima der du raskt vil føle deg hjemme.

Om arbeidsgiveren

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. I datterselskapene Sporveien Trikken, Sporveien T-banen og Unibuss ble det i 2022 gjennomført 217 millioner enkeltreiser. Sporveiens avdeling for Infrastruktur og prosjekter har ansvaret for å vedlikeholde, bygge og forvalte konsernets eiendommer og infrastruktur for T-bane og trikk – herunder stasjoner, tuneller, bygninger og skinnegang. Enheten har 360 medarbeidere fordelt på lokasjonene Tøyen, Etterstad, Holtet og Majorstuen i Oslo. I løpet av 2022 både ferdigstilte og bidro enheten i flere av de store prosjektene som skal utvide kapasiteten i kollektivtrafikken i Oslo og Viken. Enheten har høy aktivitet og står overfor store og spennende oppgaver som skal gjøre kollektivtilbudet i hovedstadsområdet attraktivt for de reisende. Vedlikehold og drift av infrastrukturen skal opprettholdes samtidig som behovet for investeringer i ny og utbedret infrastruktur øker betydelig.