Vil du være med på å sikre Norges mest kritiske IT-systemers tilgjengelighet?

Statnett søker etter en Application Operations Engineer til å styrke vår seksjon innenfor drift av de nye systemene for balansering av det norske og nordiske kraftsystemet.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

I denne rollen vil du spille en sentral rolle i å sikre tilgjengeligheten til våre IT-systemer med nordisk rekkevidde. Seksjonen for applikasjonsdrift av driftskritiske tjenester, bestående av syv dedikerte ansatte, er hjertet av dette ansvaret.

Som Application Operations Engineer vil du være bindeleddet mellom drift og utvikling, jobbe med å ivareta funksjonaliteten og sikre smidige prosesser for de nye systemene som balanserer det norske og nordiske kraftsystemet. I tillegg til å ha operasjonelt ansvar for systemtilgjengelighet, vil du følge opp og utvikle forholdet til våre samarbeidspartnere internt i Statnett, nasjonalt og internasjonalt.

Vi søker en selvstendig og løsningsorientert teamspiller med god kommunikasjonsevne, forståelse for forretningens verdikjede, og kompetanse innen moderne teknologiske plattformer og deploy-verktøy. Arbeidsstedet kan være ved ett av våre kontorer i Oslo, Sandnes, Sunndalsøra, Trondheim eller Alta.

Bli med på å forme fremtiden for energibransjen.

 • Arbeidsgiver: Statnett
 • Stillingstittel: Application Operations Engineer - markedssystemer
 • Frist: 16.04.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo
 • Hos oss får du

 • Godt arbeidsmiljø

  Vi har et treningsstudio i våre lokaler samt tilgang til flere firmahytter som ansatte kan låne, som legger til rette for et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø.

 • Attraktive betingelser

  Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid for en balansert livsstil, samt tilgang til treningsstudio og muligheter for å låne firmahytter

 • Karriereutvikling og teknologisk vekst

  Utforsk karrierevekst gjennom utfordrende prosjekter, faglig utvikling, og deltakelse i spennende teknologiske initiativer med cutting-edge verktøy

Om arbeidsgiveren

Statnett er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Vi er et statsforetak eid av staten ved Energidepartementet.Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap døgnet rundt. Vi skal også legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Våre verdier er: Vi leverer, vi har mot og vi gjør det sammen