Er du vår nye Fagansvarlig?

Er du en handlekraftig, strukturert og utadvendt lagspiller som ønsker å utvikle HMS-arbeidet i Statnett? Da er dette muligheten for deg!

Stillingsbeskrivelse

Seksjon for elsikkerhet, operativ HMS og kompetanse har mange store og interessante oppgaver foran seg og søker nå etter en fagansvarlig for eksplosivhåndtering. Som fagansvarlig vil du være en pådriver for ivaretakelsen av myndighetenes krav gjennom systematisk og kontinuerlig internkontroll.

Med rett bakgrunn og erfaring vil du få det faglige ansvaret for systematisk forbedringsarbeid knyttet til eksplosjonsforskriften. I tillegg vil du få mulighet til å delta i alle deler av det systematiske HMS-arbeidet i selskapet. Du vil også samarbeide tett med andre rådgivere i seksjonen, mot HMS-konsern og mot linjeorganisasjonene i Statnett der HMS skal operasjonaliseres. I tillegg vil det være grensesnitt mot enkelte andre tekniske miljøer.

Arbeidssted for stillingen vil være ved et av våre kontorer i Alta, Trondheim, Sandnes eller Oslo. Alternativt kan Bergen eller en av Statnetts andre lokasjoner vurderes.

 

  • Arbeidsgiver: Statnett SF
  • Stillingstittel: Fagansvarlig eksplosivhåndtering
  • Frist: 19.08.24
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Sunndalsøra
  • Søk via Webcruiter

Hos oss får du

Video overlay bilde

Om arbeidsgiveren

Statnett er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Vi er et statsforetak eid av staten ved Energidepartementet.Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap døgnet rundt. Vi skal også legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Våre verdier er: Vi leverer, vi har mot og vi gjør det sammen.