Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vil du bidra til at Statnett lykkes med overgangen til det grønne skiftet og jobbe med transformasjon og automatisering i Statnett? Vi er i ferd med fundamentalt å transformere en organisasjon med høyt innslag av manuelle prosesser i dag, til en helautomatisert drift i morgen. For å lykkes med dette trenger vi nå flere kloke hoder som brenner for å drive endring og finne nye og bedre måter å jobbe på sammen med Statnetts dyktige fagmiljøer. Helt konkret ser vi etter deg som har solid kompetanse på og erfaring med prosessdesign og forbedringsarbeid – og som ikke er redd for en utfordring!

Som prosessdesigner vil du ha en viktig rolle i å støtte organisasjonen i utvikling og innføring av fremtidige prosesser som skal fungere i en stadig mer automatisert og digitalisert systemdrift. Videre skal du støtte ansvarlige prosesseiere og -ledere i arbeidet med kontinuerlig prosessforbedring og forvalte metoder for å jobbe enhetlig med prosesser for alle avdelinger i forretningsområdet Systemdrift.

Høres dette spennende ut? Meld interesse i dag for å få vite mer!

  • Arbeidsgiver: Statnett SF
  • Stillingstittel: Prosessdesigner
  • Frist: 21.05.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo
  • Søk via Webcruiter

Om arbeidsgiveren

Statnett er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Vi er et statsforetak eid av staten ved Energidepartementet.Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap døgnet rundt. Vi skal også legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Våre verdier er: Vi leverer, vi har mot og vi gjør det sammen.