Vil du forme og lede den strategiske retningen for design i Statnett?

Vi søker en visjonær leder som kan lede an i et nyskapende og strategisk designmiljø, med det overordnede målet om å optimalisere våre systemløsninger og fremme strategisk forretningsutvikling.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

I en tid der vi står overfor et avgjørende øyeblikk i vår misjon om å sikre en bærekraftig kraftforsyning i et nullutslippssamfunn, spiller design en kritisk rolle. Statnett skal gjennom store transformasjoner knyttet til hvordan vi utfører vårt samfunnsoppdrag. Dette påvirker i stor grad hvordan den enkelte medarbeider og eksterne aktører vi samhandler med opplever og bruker våre tjenester. Anvendelse av teknologi, herunder dreining mot et mer datadrevet selskap og anvendelse av kunstig intelligens, står sentralt i utviklingen av fremtidens kraftsystem. Vår overgang til et designorientert tankesett, med fokus på brukerinvolvering og smidig utvikling, er av essensiell betydning for å lykkes med denne transformasjonen.

Vi søker en erfaren seksjonsleder for design og funksjon som vil være ansvarlig for å forme og styrke vårt designmiljø. Du vil lede et dedikert team bestående av interne og innleide designere og rådgivere (ca 20 årsverk), og sikre at våre designpraksiser og -metoder oppfyller standardene i bransjen. Er du vår nye seksjonsleder?

 • Arbeidsgiver: Statnett
 • Stillingstittel: Seksjonsleder design og funksjon
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo
 • Søk via Webcruiter
 • Hos oss får du

 • Spennende oppgaver og utfordringer

  Vi tilbyr spennende oppgaver og utfordringer i et unikt og uformelt arbeidsmiljø. Hos Statnett får du muligheten til å jobbe med kritisk samfunnsoppgave og mot det grønne skiftet.

 • Attraktive betingelser

  Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og regulert arbeidstid og hjemmekontor for en balansert livsstil, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

 • Fellesskap

  Det vil være flere anledninger til å være sosial med dine kollegaer, enten det måtte være bedriftsidrettslag, kor, revy, treningsstudio eller firmahytter.

Om arbeidsgiveren

Statnett er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Vi er et statsforetak eid av staten ved Energidepartementet.Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap døgnet rundt. Vi skal også legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Våre verdier er: Vi leverer, vi har mot og vi gjør det sammen.