Stillingsbeskrivelse

Statnett har en ambisiøs strategi om å bidra til nullutslipp i 2050 ved å legge til rette for elektrifisering og grønn verdiskaping i et enda raskere tempo. Det betyr flere og større oppgaver, innenfor nett, bærekraft og digitalisering. Vår visjon er å være en sentral kraft i den grønne omstillingen, ikke bare for dagens samfunn, men også for fremtidige generasjoner. Vi forstår at veien til nullutslipp krever radikale endringer, tettere integrasjon og innovativ teknologi.

Vi søker derfor etter en dyktig, fleksibel og fremtidsrettet seniorrådgiver for å øke kapasiteten i Produktteam Prosjekt, som forvalter samhandlingsløsninger i Statnetts nettanleggsprosjekter. Som seniorrådgiver vil du jobbe med å implementere, konfigurere og supportere samhandlingsløsninger i prosjekt. Du vil bidra til å utvikle og implementere beste praksis for informasjonsforvaltning i en modellbasert fremtid for både prosjekt og drift, med ISO 19650 som en viktig standard for dette.

Du vil inngå i et tverrfaglig og svært kompetent produktteam som representerer ulike deler av prosjektorganisasjonen til Statnett. Stillingen er organisatorisk plassert i team Felles datamiljø nettanlegg, seksjon Informasjonsforvaltning nettanlegg under forretningsområdet Nett.

Arbeidssted vil være ved et av våre kontor i Sandnes, Oslo, Trondheim eller Alta.

  • Arbeidsgiver: Statnett
  • Stillingstittel: Senior systemrådgiver / Seniorrådgiver informasjonsforvaltning
  • Frist: 26.08.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo, Sandnes, Sunndalsøra, Trondheim eller Alta
  • Søk via Webcruiter

Hos oss får du

Om arbeidsgiveren

Statnett er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Vi er et statsforetak eid av staten ved Energidepartementet.Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap døgnet rundt. Vi skal også legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Våre verdier er: Vi leverer, vi har mot og vi gjør det sammen.