Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

En systemarkitekt i Statnett har ansvar for arkitekturen innen en del av IKT-systemporteføljen, gjerne knyttet til et fagområde. Systemarkitekten har en linje-funksjon, men arbeider også inn mot team som premissgiver for utvikling av arkitektur for det området vedkommende har ansvar for. Vi er i forkant av utviklingen, vi jobber med det vi anser for å være de beste og mest fremtidsrettede teknologiene og vi er allerede i skyen med deler av løsningene våre.

Noe av det vi driver med for tiden er prognosestøtte basert på maskinlæring, prediktivt vedlikehold, automatisering, digital tvilling, sensorstrategi, kunstig intelligens og sanntids overvåkingssystemer.

Vi søker nå etter en arkitekt som vil understøtte forretningsområdet systemdrift og en arkitekt som vil understøtte forretningsområde nett.

Høres dette spennende ut? Meld interesse i dag for å få vite mer!

  • Arbeidsgiver: Statnett SF
  • Stillingstittel: Systemarkitekt
  • Frist: 10.06.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo
  • Søk via Webcruiter

Om arbeidsgiveren

Statnett er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Vi er et statsforetak eid av staten ved Energidepartementet.Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap døgnet rundt. Vi skal også legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Våre verdier er: Vi leverer, vi har mot og vi gjør det sammen.