Vil du utvikle fremtidens næringsliv på Steinkjer? Vi søker daglig leder!

Vi søker en person som brenner for næringsutvikling og det å skape en attraktiv kommune også i årene som kommer.

Motivasjon, engasjement og god relasjonskompetanse vil være viktig i denne rollen. Videre søker vi noen med bred erfaring fra næringslivet, som forstår både muligheter og utfordringer rundt det å skape ny vekst.

Stillingsbeskrivelse

Som daglig leder i Steinkjer Næringsselskap vil du bidra til å lede og styrke næringsarbeidet i Steinkjer kommune ved å følge opp både eksisterende og potensielle næringslivsinitiativer.

Din rolle vil omfatte å opprettholde en tett dialog mellom kommunen og næringslivet, med rapportering til styret og eiere. Du ser også på det som viktig å informere kommunens politikere og administrasjon om utviklingen. Gjennom å koble sammen relevante næringsaktører, vil du bidra til å skape et dynamisk miljø. Videre vil du fokusere på strategisk utvikling av selskapet, samtidig som du sikrer styring etter definerte måltall og gir strukturert rapportering for å sikre en bærekraftig vekst.

 • Arbeidsgiver: Steinkjer Næringsselskap AS
 • Stillingstittel: Daglig leder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Stort ansvarsområde

  Bidra til å lede og styrke næringsarbeidet i Steinkjer kommune ved å følge opp både eksisterende og potensielle næringslivsinitiativer.

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende arbeidsmiljø der du vil få utfordrende og varierte oppgaver.

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger.

Om arbeidsgiveren

Steinkjer Næringsselskap AS (SNS) er Steinkjer kommune sin næringsavdeling og verktøy for næringsutvikling, også kalt kommunens førstelinjetjeneste. SNS kan bistå med veiledning og rådgiving til bedrifter, gründere, etablerere og landbruksaktører som skal utvikle nye forretningsideer, jobbe med omstilling, videreutvikle bedrift, etablere bedriftsnettverk eller koble på kompetanse for å utvikle lønnsome bedrifter og lokal næringsutvikling.