Vil du være med og sikre demokratiet i Norge? Stortinget ser etter en utvikler!

Stortinget er en spennende virksomhet med ambisiøse mål om digitalisering og modernisering i årene fremover. Virksomheten i Stortinget støttes i dag av avanserte IT-løsninger, samtidig som videre digitalisering har høy oppmerksomhet. Vi ser etter deg som vil være med å videreutvikle våre løsninger!

Stillingsbeskrivelse

Som utvikler i Stortinget blir du en del av et dynamisk team som jobber med å videreutvikle våre løsninger. Vårt teknologiske landskap er i kontinuerlig endring, og du vil spille en sentral rolle i denne utviklingen. Vi verdsetter kontinuerlig læring og forbedring, og du vil ha muligheten til å lære og vokse med oss. Vi jobber med en variert portefølje av utviklingsoppgaver og samarbeider tett med vårt interne teknologimiljø.

Dine arbeidsoppgaver inkluderer å støtte produktansvarlige, prosjektledere og tjenesteansvarlige, samt å bidra til valget av tekniske løsninger i forvaltning og prosjekter. Du vil delta i design og utvikling av robuste og sikre tjenester i Stortingets mest kritiske løsninger.

Vi søker etter deg som ønsker å utvikle deg som programmerer i vår avdeling og bidra til å styrke vårt fagmiljø. Sammen kan vi skape de beste løsningene for Stortinget. I tillegg kan det forekomme andre oppgaver som en naturlig del av teamarbeidet.

 • Arbeidsgiver: Stortinget
 • Stillingstittel: Rådgiver / Seniorrådgiver
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Faglig og personlig utvikling

  En jobb som utvikler i Stortinget er en attraktiv plattform for faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, karriereutvikling, fagdager og kurs.

 • Fleksibilitet

  Vi tilbyr en fleksibel hverdag rundt hjemmekontor og redusert arbeidstid i sommermånedene og trening i arbeidstiden.

 • Gode betingelser

  Stillingene lønnes som rådgiver/seniorrådgiver i lønnsspennet kr 692 400–919 200 per år avhengig av kvalifikasjoner.

Om arbeidsgiveren

Stortingets administrasjon har som formål å organisere og utvikle det parlamentariske arbeidet, og legge til rette for at stortingsrepresentantene kan ivareta sine verv. Vi formidler kunnskap om folkestyret og Stortingets virksomhet, og vi tar vare på Stortingets bygninger, historiske verdier og kunst. Stortingets administrasjon er organisert i 7 avdelinger og har rundt 500 medarbeidere. Våre verdier er hjelpsom, ansvarlig, pålitelig og åpen .