Stillingsbeskrivelse

Vi søker en resultatorientert Business Development Manager til å lede introduksjonen av Superb til gjestfrihetsbedrifter i ditt territorium. Du vil ha ansvaret for å styre hele salgsprosessen, fra prospekt til avslutning, og sikre at månedlige salgsmål oppnås og overgås gjennom utgående salgsinnsats. I denne rollen vil du samarbeide tett med produkt- og markedsføringsteamene for å sikre at våre løsninger møter markedets behov. Videre vil du bruke Hubspot til å administrere alle salgsaktiviteter.

For å lykkes i denne rollen vil det være fordelaktig å ha en forståelse av servicebransjen og erfaring med å jobbe i en salgsrettet rolle. Vi ser etter noen som er dyktige til å bygge og vedlikeholde relasjoner, har gode kommunikasjons- og forhandlingsevner, og som er lidenskapelig opptatt av å oppnå salgsmål. En bachelorgrad innen markedsføring, salg eller relaterte felt vil være en fordel, samt erfaring med bruk av CRM-systemer, spesielt Hubspot.

Sounds like a Superb opportunity?

  • Arbeidsgiver: Superb
  • Stillingstittel: Business Development Manager
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Om arbeidsgiveren

I Superb, har vi som mål å gi restauranter, barer og kafeer over hele verden en enklere måte å jobbe på. Å drive en gjestfrihetsvirksomhet er hardt arbeid, og å bruke flere systemer gjør det ikke enklere. Inntil nå..

Superb samler alle verktøyene for å åpne, drive og vokse bedriften din – på én plattform. Fra reservasjoner, bestillinger og betalinger til digitale gavekort, take-away og gjestemarkedsføring. Du nevner det, vi har det. Til slutt kan eiere innen gjestfrihet frigjøre tid til å fokusere på det som betyr noe, samtidig som de bruker data til å skape magiske opplevelser, bygge gjesteforhold og maksimere inntektene