Stillingsbeskrivelse

Stortinget søker en løsningsarkitekt for å styrke sitt IT-utviklingsteam i Oslo. Denne heltidsstillingen som seniorrådgiver fokuserer på tjenestearkitektur, web- og skyløsninger, samt effektiv utvikling og forvaltning av Stortingets applikasjoner.

Arkitekten vil fungere som et bindeledd mellom forretning, utviklere og andre stakeholdere, med ansvar for tekniske løsninger og arkitekturvalg innenfor en allerede besluttet virksomhetsarkitektur.

Kandidaten må ha IT-faglig utdannelse på høyskolenivå, erfaring fra applikasjonsforvaltning og utviklingsprosjekter, samt kompetanse innen løsningsarkitektur, smidige metodikker og skyløsninger. Personlige egenskaper som teamarbeid, kommunikasjonsferdigheter og evnen til å raskt tilegne seg ny kunnskap vektlegges.

  • Arbeidsgiver: Stortinget
  • Stillingstittel: Løsningsarkitekt
  • Frist: 04.04.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Om arbeidsgiveren

Stortingets administrasjon har som formål å organisere og utvikle det parlamentariske arbeidet, og legge til rette for at stortingsrepresentantene kan ivareta sine verv. Vi formidler kunnskap om folkestyret og Stortingets virksomhet, og vi tar vare på Stortingets bygninger, historiske verdier og kunst. Stortingets administrasjon er organisert i 7 avdelinger og har rundt 500 medarbeidere. Våre verdier er hjelpsom, ansvarlig, pålitelig og åpen .