Teknisk selger og klar for nye utfordringer?

Telaris er i sterk vekst og utvikling og søker ny teknisk selger for å styrke salgsteamet i Oslo – meld din interesse i dag, så kontakter vi deg!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi søker deg som er god til å planlegge og styre alle salgsaktiviteter fra det å skape interesse frem til signering av avtale.

Du må trives med å ta et selvstendig ansvar for å identifisere og drive frem kommersielle muligheter, og du motiveres av å oppnå gode salgsresultat.

Vi søker deg som er uredd, utadvendt og som har et kremmer-gen som tydelig kommer til uttrykk i hverdagen.

 • Arbeidsgiver: Telaris AS
 • Stillingstittel: Teknisk selger
 • Frist: 26.11.2023
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Konkurransedyktig lønn og provisjoner

  Stillingen hos Telaris tilbyr en konkurransedyktig lønn og provisjonsstruktur som belønner gode salgsresultater.

 • Godt arbeidsmiljø med gode personlige utviklingsmuligheter

  I Telaris kan du forvente et godt arbeidsmiljø som legger vekt på å skape gode personlige utviklingsmuligheter, slik at du kan vokse både profesjonelt og personlig i din rolle.

 • Fleksibel og variert hverdag

  Som selger hos Telaris vil du nyte godt av en fleksibel og variert hverdag, hvor du får muligheten til å håndtere ulike salgsaktiviteter og jobbe med varierte kunder og prosjekter.

Om arbeidsgiveren

Telaris har sammen med ledende aktører i markedet utviklet en intelligent og brukervennlig software som ivaretar alle prosesser og oppgaver i din bedrift. Telaris leverer prosess- og ERP-systemer til norske bedrifter, både store og små. Vår software har oppfølging av tilbud, registrering av ordre, innkjøp, timemodul, fakturering, dokumentasjon av arbeid, lager og logistikk samt eget register for oppfølging av objekt/individer. Systemet integreres smidig med kasse/betalingsterminaler og regnskapsprogrammer. Vi er eid av våre gründere og ansatte og har høye vekstambisjoner. Vi har kontorer i Kristiansand og Oslo og teller totalt 18 ansatte.