Er du Telenorbutikkens nye superselger?

Vi søker superselger på deltid til Telenorbutikken i Orkanger. Med solid opplæring i bunn får du jobbe med salg, service og problemløsning med en av Norges sterkeste merkevare. Grip sjansen til å kickstarte karrieren i dag!

Stillingsbeskrivelse

Vil du bli Telenors ansikt utad mot kundene? I denne jobben skal selge produktene og tjenestene Telenor tilbyr, løse utfordringer kundene måtte ha og yte god service. I tillegg skal du sørge for at butikken er fresh og fin til enhver tid!  Du får selvsagt svært grundig opplæring og det skjer i butikkens åpningstid, digitalt og sammen med andre selgere – med lønn. Dette er en deltidsstilling, og du vil jobbe innenfor Telenorbutikkens åpningstider. Vi håper at du har mulighet til å jobbe 1-3 vakter i uken + helg, og kanskje litt mer i ferier.

Ønsker du å få en god forståelse for salg, teknologi og kundeservice samt skape gode kundeopplevelser hver dag, vil vi anbefale deg å søke!

 • Arbeidsgiver: Telenorbutikken Orkanger
 • Ansettelsesform: Fast / Deltid
 • Hos oss får du

 • Timelønn med bonusordning

  Gjør du en god innsats har du muligheter til å tjene gode penger!

 • Jobbe med kule produkter

  Hos oss får du jobbe med norges fremste mobilnett og de nyeste produktene.

 • Verdifull arbeidserfaring

  Hos oss får utvikle ferdigheter innen kundeservice, salg og teknologi, samtidig som du får være en del av et dynamisk team og bygge sterke relasjoner med både kunder og kollegaer

Om arbeidsgiveren

Telenorbutikken er en spennende franchisetaker i Telenor Norge sitt butikkonsept. Vi er en butikkjede som består av ca. 500 ansatte fordelt i 83 ulike butikker. Som ansatt i Telenorbutikken, blir du en del av et inkluderende mangfold som fokuserer på å skape gode kundeopplevelser og ha en bærekraftig drift. I den sammenheng er vi interessert i å treffe nye mennesker med engasjement, humor og arbeidsglede som kan hjelpe oss å bli en enda bedre butikkjede!