Servicetekniker / Montør

Vi ser etter dyktig service innstilt og selvdreven servicemontør som vil spille en sentral rolle i spennende prosjekter fremover

Stillingsbeskrivelse

En servicemontør hos oss reiser rundt i egen bil og jobber med alt fra planlagte større montasje jobber av glass, dører, porter og automatikk eller forebyggende vedlikehold av dører under service kontrakt til utrykning på akutte serviceoppdrag og feilsøking. En servicemontør hos oss hjelper sine kolleger og tar i et tak der det trengs, og du vil jobbe både selvstendig og sammen med andre avhengig av oppdrag. Du vil ha et nettverk av dyktige kolleger å støtte deg på samtidig som vi også forventer at du tar ansvar for egen læring. Vi får et stadig bredere produktsortiment og innfører også nye systemer for også å utvikle tjenestetilbudet vårt så du får være med på denne utviklingen. Jobben krever at du får jobben gjort effektivt og skikkelig og at du er strukturert og ryddig både i forhold til kolleger og kunder.

Det arbeidet du utfører sitter igjen i smarte dører hundretusenvis benytter seg av hver dag: på kjøpesentre, hoteller, kontorbygg, restauranter, butikker, flyplasser, på skip, i bolighus – kort sagt: der folk ferdes.

 • Arbeidsgiver: TORMAX AS
 • Frist: 16.07.2023
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Selge kvalitetsprodukter

  Vi tilbyr en unik arbeidsplass der du får jobbe med produkter som skiller seg ut i markedet. Bli en del av vårt team og bidra til å levere eksepsjonelle produkter til våre kunder.

 • Godt Arbeidsmiljø

  Vi har et trivelig uformelt arbeidsmiljø med variert alderssammensetning, stor grad av påvirkning på egen arbeidshverdag, korte beslutningsveier, humor og stor takhøyde.

 • Vekstmuligheter

  Muligheter for karriereutvikling og vekst i et anerkjent selskap med automatiske dørsystemer over hele verden

Om arbeidsgiveren

TORMAX Norge AS har levert kvalitetsprodukter og servicetjenester med høyt kvalifiserte rådgivere og serviceteknikere for automatiske dørsystemer i mer enn 50 år. TORMAX Norge er en del av det familieeide konsernet Landert Group med hovedkontor i Bulach-Zurich, Sveits som utvikler egne automatiske dørsystemer