Erfaring med å mekke og skru?

Unibuss AS søker mekanikere som trives i et teknisk miljø, og som har interesse for reparasjon og vedlikehold av kjøretøy. Det du ikke allerede kan og vet, er vi villig til å lære bort!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Hos Unibuss er vi på jakt etter en dedikert mekaniker som ønsker å bli en del av vårt voksende team. Vi tilbyr ikke bare en jobb, men en mulighet til å være en nøkkelperson i vedlikeholdet av vår varierte flåte av kjøretøyer, inkludert de nyeste tilskuddene av miljøvennlige elbusser.

Ved oppstart tilbyr vi HMS-kurs, kjemikaliekurs, og for Furubakken: Vi tilbyr FEC/HVT-kurs for høyvolt. Generelt sett tilbyr vi også muligheten til å skaffe førerkort etter behov, samt norskopplæring.

Som vår mekaniker vil du ikke bare være med på å holde hjulene i gang, men også være en viktig bidragsyter til vår suksess. Vi verdsetter selvstendighet, teknisk dyktighet og lidenskap for å finne innovative løsninger.

I tillegg til dine tekniske ansvarsområder, vil du spille en sentral rolle i veiledning og støtte til ditt team, samt bidra til kontinuerlige forbedringer i arbeidsprosessene.

Hvis du er klar for utfordringen, ønsker vi å høre fra deg

 • Arbeidsgiver: Unibuss AS - Mekaniker
 • Stillingstittel: Mekaniker
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo & Bærum
 • Hos oss får du

 • Et profesjonelt arbeidsmiljø

  Unibuss tilbyr et profesjonelt arbeidsmiljø, preget av samarbeid, respekt, og dedikerte fagfolk som deler kunnskap for å oppnå felles suksess.

 • Mulighet for faglig utvikling

  Vårt fokus på livslang læring gir deg muligheten til faglig utvikling gjennom kurs, workshops og andre læringsmuligheter, samtidig som vi støtter dine faglige mål ved å tilby ressurser og støtte for din personlige og profesjonelle vekst.

 • Konkurransedyktig lønnspakke

  Anerkjennelsen for din innsats gjenspeiles i vår konkurransedyktige lønnspakke, som belønner dine ferdigheter og erfaring på en rettferdig måte, med målsetning om å sikre at du føler deg verdsatt og motivert til å levere ditt beste hver dag.

Om arbeidsgiveren

Unibuss AS er et busskonsern som per i dag kjører rutebuss i Oslo, Viken og Vestfold. Unibusskonsernet omfatter også Unibuss Tur og Unibuss Ekspress . Unibuss er en multikulturell arbeidsplass med ca. 2000 ansatte fra over 50 nasjoner og med en omsetning på ca. 1.600 mill. kr.Unibuss står foran mange store og spennende utfordringer. Vekst i markedet, teknologiske endringer og et økt miljøfokus vil prege bransjen i årene fremover. Unibuss ønsker å være en nasjonal aktør som er best på buss.