Er du vår nye Tekniske Leder?

Unibuss AS søker nå en Teknisk Leder til vårt verksted på Furubakken. Dette er en unik mulighet til å lede et verksted gjennom den teknologiske transformasjonen til nullutslippsbusser og være en pioner i bransjen. Du kan godt være mekaniker eller tekniker i dag, så lenge du har et ønske om å lære! 

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som Teknisk Leder vil din rolle omfatte ansvaret for verkstedets tekniske integritet, offentlige godkjenninger og sikring av at våre busser er driftsklare til enhver tid. Din omfattende erfaring med moderne vedlikeholdssystemer og diagnoseverktøy vil være avgjørende for suksessen i denne posisjonen.

Ved oppstart tilbyr vi en rekke kurs, inkludert HMS-kurs og kjemikaliekurs. Spesifikt for Furubakken tilbyr vi FEC/HVT-kurs for høyvoltssystemer. Generelt sett tilbyr vi også muligheten til å skaffe førerkort etter behov, samt norskopplæring.

I tillegg til dine tekniske ansvarsområder, vil du spille en sentral rolle i veiledning og støtte til ditt team, samt bidra til kontinuerlige forbedringer i arbeidsprosessene. Du vil også fungere som stedfortreder for Verksmesteren.

Som en del av våre frynsegoder inkluderer frikort, som gir sterkt rabatterte reiser med all kollektivtransport i Ruter-området, med unntak av tog.

 • Arbeidsgiver: Unibuss AS - Teknisk Leder
 • Stillingstittel: Teknisk Leder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Bærum
 • Hos oss får du

 • Utfordrende ansvarsområder

  Ta del i spennende oppgaver som Teknisk Leder, hvor du vil lede verkstedet gjennom den teknologiske transformasjonen til nullutslippsbusser.

 • Profesjonelt samarbeidsmiljø

  Bli en del av vårt sterke kollegiale fellesskap, hvor teamwork og samarbeid står i fokus, og hvor din ekspertise blir verdsatt.

 • Muligheten til personlig og faglig utvikling

  Gjennom kontinuerlig opplæring og kurs, gir vi deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter og holde tritt med den stadig skiftende teknologien innen kollektivtransport.

Om arbeidsgiveren

Unibuss AS er et busskonsern som per i dag kjører rutebuss i Oslo, Viken og Vestfold. Unibusskonsernet omfatter også Unibuss Tur og Unibuss Ekspress . Unibuss er en multikulturell arbeidsplass med ca. 2000 ansatte fra over 50 nasjoner og med en omsetning på ca. 1.600 mill. kr.Unibuss står foran mange store og spennende utfordringer. Vekst i markedet, teknologiske endringer og et økt miljøfokus vil prege bransjen i årene fremover. Unibuss ønsker å være en nasjonal aktør som er best på buss