Stillingsbeskrivelse

Hos Unifon er vi ikke bare opptatt av kommunikasjonsløsninger; vi brenner for å koble folk sammen på måter som virkelig betyr noe. Vi er på utkikk etter en ny Account Manager som kan hjelpe oss med dette. Er du personen som finner løsninger for enhver utfordring? Da kan dette være jobben for deg.

I rollen som Account Manager vil du bli vårt ansikt utad mot bedriftskunder. Du vil ha ansvaret for å bygge opp ekte relasjoner, forstå deres unike behov, og finne løsninger som gjør deres hverdag bedre og virksomheten mer effektiv. Vi ser etter noen som ikke bare jager salgsmål, men som genuint ønsker å gjøre en forskjell for kundene våre.

Har du erfaring med B2B-salg? Flott! Ingen erfaring, men supermotivert? Også flott! Vi tror at med riktig innstilling kan du lære alt det tekniske. Det som virkelig teller, er din evne til å lytte, lære og bygge tillit. Vi tilbyr grundig opplæring, støtte fra et fantastisk team, og muligheten til å jobbe på en fleksibel og selvstendig måte.

  • Arbeidsgiver: Unifon AS
  • Stillingstittel: Account Manager
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Nydalen, Oso

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Unifon er markedets største utfordrer til Telenor og Telia på mobiltelefoni til bedriftsmarkedet i Norge, og vi vokser med stor fart. Vi har i dag 160.000 mobilbrukere og flere tusen fornøyde bedrifter som gode ambassadører for Unifon. Vi er i sterk vekst og har forventet omsetning på MNOK 730 i 2024.