Video overlay bilde

Jobb med det som betyr noe

Statnett har en avgjørende rolle i å sikre trygg og bærekraftig elektrisk kraftoverføring i Norge og Europa. Dette er nødvendig for Norges grønne omstilling og klimamål. Endringer i kraftsystemet krever pålitelige og innovative løsninger for styring og overvåking av kraftnettet.

Disse løsningene må være robuste og tilpasset fremtidens dynamiske kraftsystem, og støtte automatisering av operative prosesser.

I Statnett vil du bli en del av et knallsterkt fagmiljø og jobbe med å utvikle fremtidens IT-løsninger ved hjelp av den nyeste teknologien. Hvis du vil jobbe med noe av det mest spennende og komplekse innen IT, er dette muligheten for deg!

Video overlay bilde
Video overlay bilde

Om arbeidsgiveren

Statnett er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Vi er et statsforetak eid av staten ved Energidepartementet.Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap døgnet rundt. Vi skal også legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Våre verdier er: Vi leverer, vi har mot og vi gjør det sammen