Er du butikklederen for vår flagship store i Sandvika?

VIC Sandvika søker en butikkleder for vår flagship butikk. Har du det som trengs? Meld din interesse i dag!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Butikklederen har en nøkkelrolle i arbeidet med å skape gode salgsteam og øke omsetning i våre butikker. I våre butikker er service og produktkompetanse i fokus når vi møter kunden.

Vi ønsker til enhver tid å møte kunden med et smil og hjelpe til med det lille ekstra. I rollen som Butikkleder hos VIC Sandvika ser vi for oss deg som er en trygg leder for dine ansatte, resultatorientert, trives med å ta ansvar og elsker å jobbe i butikk!

 • Arbeidsgiver: Voice Norge AS
 • Stillingstittel: Butikkleder Sandvika
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Bli butikkleder for en flagship store

  Som butikkleder hos oss får du muligheten til å bli ansvarlig for driften av en prestisjefylt flagship store, hvor du vil ha ansvaret for å lede og motivere et dedikert team, drive salg og skape en unik handleopplevelse for våre kunder.

 • Utviklingsmuligheter i Voice Konsernet

  Voice Konsernet tilbyr en rekke spennende utviklingsmuligheter for sine ansatte, inkludert interne opplæringsprogrammer og mentorprogrammer.

 • Konkurransedyktige betingelser

  Voice Konsernet tilbyr konkurransedyktige betingelser til sine ansatte, inkludert konkurransedyktig lønn, gode forsikringsordninger og andre fordeler som bidrar til å tiltrekke og beholde talentfulle medarbeidere.

Om arbeidsgiveren

Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsetter for omlag 2 mrd kr. VOICE har vel 200 butikker fordelt på Match, VIC og Boys of Europe, og mer enn 1500 ansatte. VOICE ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS. VIC er Norges ledende merkevarekjede med kjente merker. Vi fører også egne merker med moteriktig design av høy kvalitet. I 2017 lanserte vi en helt ny generasjon VIC butikker som skal løfte merkevaren til nye høyder. Vårt mål er at VIC skal være den viktigste motekjeden i Norge. Uansett plattform. Når du handler hos VIC skal du føle deg godt ivaretatt av våre kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. Vi jobber sammen som et team og har det gøy på jobb. Hos oss skal alle kunder få en positiv handleopplevelse. Våre kjerneverdier er Inspirerende, Kunnskapsrik og Tydelig.