Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som selger hos oss vil du være ansiktet utad og representere vårt merke og våre verdier på markedet. Vi søker en person med en lidenskap for å være den beste og en tydelig ambisjon om å bidra til vekst, lønnsomhet og tilfredse kunder. I tillegg til å være dyktig på egen kundeanskaffelse gjennom ulike kanaler som messer, kundearrangementer og dør-til-dør-aktiviteter, vil du også ha ansvar for å konvertere leads til kundebesøk, kontakte potensielle kunder for å presentere våre produkter og tjenester, og identifisere kundenes behov for å tilpasse løsninger.

Vår visjon er å transformere norske boliger til energieffektive og komfortable hjem, og som selger hos Vindux vil du være en nøkkelperson i å realisere denne visjonen. Du vil ha muligheten til å påvirke kundenes oppfatning av vårt merke og bidra til å skape en mer bærekraftig fremtid for alle boligeiere i Norge. Er du klar for å ta fatt på denne spennende utfordringen?

  • Arbeidsgiver: Vindux AS
  • Stillingstittel: Salgskonsulent
  • Frist: 30.04.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo
  • Les mer om arbeidsgiveren

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Vindux AS er en ledende aktør innen vindusbytte, dedikert til å tilby norske villaeiere en enkel, pålitelig og miljøvennlig løsning for å oppgradere sine hjem. Med fokus på kvalitet, bekvemmelighet og bærekraft, streber vi etter å transformere hver bolig vi jobber med til et energieffektivt og komfortabelt hjem. Bli en del av vårt team og bidra til å forme fremtiden for bærekraftig bygging i Norge!