Stillingsbeskrivelse

Vi søker en dynamisk regionsjef til å lede vår voksende region som omfatter Vestfold og sørlige deler av nye Buskerud fylke. Du vil ha ansvar for 23 apotek i sterk vekst, og dette er en unik mulighet til å videreutvikle og styrke vår tilstedeværelse i regionen.

Som vår nye regionsjef vil du være en nøkkelperson i Vitusapotek, med et spennende ansvarsområde som bindeledd mellom vårt servicekontor og apotekene. Du blir en del av et erfarent team i Salg & Drift, sammen med 16 andre regionsjefer, en koordinator og to Salgs- og driftsdirektører. Du ha direkte personalansvar for apotekere/bestyrere og ta ledelsen i å oppnå økonomiske- og kvalitetsmål. Vi ser etter deg med erfaring fra retail eller tilsvarende stillinger, hvor du har vist evne til å levere resultater, drive endring, og løse komplekse utfordringer. Din evne til å bygge sterke relasjoner, håndtere pressede situasjoner og motivere til suksess vil være avgjørende.

  • Arbeidsgiver: Norsk Medisinaldepot AS
  • Stillingstittel: Regionsjef
  • Frist: 10.06.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Hos oss får du

Om rollen

Om arbeidsgiveren

NMD/Vitusapotek er en sentral helseaktør i Norge. Med kjedekonseptene Vitusapotek og Ditt Apotek har vi nesten 400 apotek over hele landet. I tillegg er vi også en av Norges største legemiddelgrossister og leverandør av multidose til kommunehelsetjenesten i mange av landets kommuner. Totalt består selskapet av 2800 medarbeidere. Servicekontoret og en rekke driftsfunksjoner er lokalisert i Alf Bjerckes vei 28 i Oslo. NMD/Vitusapotek eies av McKesson Group, som er en av verdens største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter.