Stillingsbeskrivelse

Som møtebooker vil du være en nøkkelperson i vårt salgsteam, med ansvar for å identifisere, kontakte og kvalifisere potensielle kunder. Din rolle vil være å bygge relasjoner, planlegge møter for salgskonsulenter og bidra til vår vekst og suksess.

Du vil være ansvarlig for å identifisere potensielle kunder gjennom prospektering og nettverk, kontakte dem via telefon, e-post og andre kanaler for å presentere våre tjenester, kvalifisere leads basert på spesifikke kriterier, koordinere møter mellom kunder og salgsteam, samt oppdatere CRM-systemer med relevant informasjon.

Den ideelle kandidaten vil ha sterke kommunikasjonsevner, være selvstendig og proaktiv, samt ha interesse for teknologi og salg.

Hvis du er opptatt av salg og klar for å forme fremtiden for rekrutteringsteknologi, vil vi gjerne høre fra deg!

  • Arbeidsgiver: Xcruiter AS
  • Stillingstittel: Møtebooker
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo
  • Les mer om Xcruiter

Her er noe du kan forvente hos oss

Hils på ditt nye team

Christer Sandorf Engh

Rådgiver | Partner

Christer har jobbet innen salg og performance markedsføring i 18 år og tar med seg sin unike kompetanse inn i rekrutteringsbransjen.

I dag jobber han med kundekontakt og forretningsutvikling, i tillegg til at han er daglig leder for CapusX

Petter H. Gjølme

Rådgiver | Partner

Petter har en utdanning innen UX/UI Design og 8 års erfaring fra salg og salgsledelse.

Han jobber i dag med nysalg, kundekontakt og systemarkitektur.

Tom Erik Øverbø

Rådgiver Rekruttering

Tom Erik jobber som Daglig Leder i Capus Express- rekrutteringsbyrået som X-cruiter samarbeider svært tett med.

Han har jobbet med rekruttering i åtte år og har tidligere erfaring fra Executive Search og som Senior Rådgiver i Capus AS.

Victoria Halden

Marketing Manager

Victoria er en erfaren marketing manager med en øye for design og visuell kommunikasjon. Med en bachelorgrad i Design- og visuell kommunikasjon har hun utviklet en dyp forståelse for hvordan gode designprinsipper kan styrke markedsføringen.

Siden 2018 har hun vært en del av Capus-teamet, hvor hun har spesialisert seg på stillingsannonser og kreative kampanjer. Gjennom sin tid hos Capus har hun kombinert sin interesse for design med sin kunnskap innen rekruttering for å skape effektive og engasjerende markedsføringsstrategier som tiltrekker de beste talentene til våre kunder.

Ivar Grøtta

Digital Markedsfører

Ivar er digital markedsfører i Capus, og jobber i hovedsak med annonsering, innholdsproduksjon, analyse og utforming av markedsføringskampanjer i samråd med konsulenter og oppdragsgivere.

Han har lang erfaring innen markedsføring, sosiale medier og design-faget og vet hvor viktig det er med riktig budskap for å treffe de gode kandidatene. Gjennom solid innsikt og god måleeffekt optimaliseres kampanjene og stillingsannonsene for å oppnå best mulig resultat.

Cecilie Ekeli

Designer

Cecilie har rundt 10 års erfaring som designer innenfor reklame og markedsførings-bransjen.

Hun tar med sin erfaring inn i rekrutteringsbransjen, hvor hun i dag jobber med design, markedsføring og prosjektledelse.

og flere

5+ andre medarbeidere

Xcruiter er en del av CapusX AS. Her finner vi dyktige rekrutterere, designere, utviklere og interns.

Meld interesse i dag for å bli bedre kjent med oss!

Om arbeidsgiveren

Xcruiter er et teknologiselskap som fokuserer på rekrutteringsbransjen og utfordrer dens tradisjonelle atferd og brukerreiser. Xcruiter hjelper kandidater med å finne riktig arbeidsplass og samtidig støtter arbeidsgiveren med å finne riktig kandidat. Målet er å skape en innovativ og effektiv rekrutteringsprosess ved å bruke teknologi og forbedre den tradisjonelle metoden.